ASSORTIMENT

HomeASSORTIMENT

Enjoy the view!

"Topscreen" beschikt over een uitgebreid gamma aan professionele LED materialen, zowel voor verkoop als verhuur. Die worden ingezet om elk type evenement of infrastructuur tot een goed einde te brengen.

Wij bekijken samen jouw project en creëren de juiste sfeer in een professionele setting. Bovendien zorgen wij ervoor dat jij je kan concentreren op jouw business en niet hoeft wakker te liggen van de onze.

Kies je voor "Topscreen"? Dan kies je voor een persoonlijke aanpak met oog voor detail en kwaliteit!

LED WALL

Je kan steeds jouw eigen LED wall samenstellen. Zo kan je zelf de grootte en het type scherm kiezen, zowel voor indoor als outdoor. Bovendien zijn er ook verschillende constructies beschikbaar bij "Topscreen".

MOBIEL LED SCHERM

Op zoek naar een mobiel LED scherm? "Topscreen" beschikt over twee LED karren van 2,5m x 1,5m. Deze zijn ideaal om sportwedstrijden uit te zenden, als infopunt of om reclame te maken langs de openbare weg. Uiteraard zijn er nog veel andere toepassingen mogelijk.

LED BOARDING

LED boarding is steeds populairder langs sportvelden. Ook hier heeft "Topscreen" verschillende groottes, types en constructies in de aanbieding. Bestel nu jouw boarding op maat!

Vragen of opmerkingen ?

Wenst u een persoonlijke begeleiding bij uw evenement of inrichting? Aarzel niet om ons te contacteren!

color
https://www.topscreen.be/wp-content/themes/sonorent/
https://www.topscreen.be/
#c1c1c1
style1
scroll
Loading posts...
/home/screentech/domains/topscreen.be/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off