Over ons

HomeOver ons

Wie is Topscreen?

“Topscreen” is gespecialiseerd in LED schermen en professional displays. Ons team bestaat uit verschillende medewerkers die reeds enkele jaren actief zijn en hun strepen meer dan verdiend hebben in de sector.

Eén beeld zegt zoveel meer dan duizend woorden. Het is bijna een cliché, maar het is waar! Beelden spreken dezelfde taal en zijn voor iedereen verstaanbaar. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van deze beelden uitstekend is. Wij maken dus een groot deel uit van jouw communicatie.

Wij doorlopen samen met jou het volledige voorbereidingsproces. We helpen jou met de nodige zorg door het juiste kwaliteitsvolle materiaal aan te leveren op het juiste moment. Zo maken we er samen een onvergetelijk succes van.

Kortom, “Topscreen” levert de kwaliteit van de grootsten gecombineerd met de persoonlijke aanpak en het oog voor detail van de kleinsten.

Missie

“Topscreen” heeft de missie klanten en prospecten te ondersteunen op een respectvolle, duurzame, innovatieve en kwaliteitsvolle manier aan de hand van onze kennis.

Wij verhuren en verkopen LED schermen en professional displays op maat, op een verantwoorde manier en verzorgen de service naar de klant toe. We denken tevens mee met onze klanten hun noden en projecten. We investeren gericht in technologische vernieuwingen om zo te beantwoorden aan de vraag op de markt alsook aan de wensen van ons cliënteel.

We willen hierbij uiteraard maatschappelijk verantwoord te werk gaan. “Profit, People and Planet” zijn drie belangrijke pijlers. Economisch verantwoord werken, rekening houdend met de sociale kant en de ecologische randvoorwaarden is voor ons uitermate belangrijk.

Visie

We willen een uitdagende, motiverende en innoverende omgeving creëren waar klanten en medewerkers zich kunnen ontplooien, kennis opdoen en zelf innoverend kunnen worden.

We willen stimulerend te werk gaan om personeel en klanten zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak te kunnen laten groeien.

We willen samenwerkingsrelaties aangaan met partners die dezelfde ideeën hebben, zowel leveranciers, als zakenpartners. Op deze manier kunnen we zowel onze particuliere klanten alsook onze B2B partners optimaal bedienen. We delen hierbij kennis en zijn hierbij creatief om onszelf en onze omgeving te laten ontplooien en groeien. (1+1=3)

We willen onze performantie systematisch optimaliseren en zo een partner zijn voor onze B2B klanten in een maatschappelijk verantwoorde omgeving.

We willen de referentie zijn binnen de sector, als het gaat over presentaties, shows, bekleding van gebouwen, sportevenementen en -infrastructuren en evenementen op maat. Toonaangevend met betrekking tot efficiëntie, kwaliteit en innovatie.

Waarden

Respect  -  Duurzaam innoveren  -  Eerlijkheid  -
In vertrouwen samenwerken  -  Samen resultaten bereiken  -  Openheid  -
Betrokkenheid  -  Aandacht voor de mensen  -  Aandacht voor kwaliteit en service

Vragen ?

Wenst u een persoonlijke begeleiding bij uw evenement of inrichting? Aarzel niet om ons te contacteren!

color
https://www.topscreen.be/wp-content/themes/sonorent/
https://www.topscreen.be/
#c1c1c1
style1
scroll
Loading posts...
/home/screentech/domains/topscreen.be/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off