Diensten

HomeDiensten

Uiteraard stelt "Topscreen" ook enkele diensten ter beschikking. We doorlopen jouw organisatie stap voor stap om uiteindelijk tot het gewenste resultaat te komen. Een duidelijke communicatie is hierbij zeer belangrijk.

"Topscreen", een persoonlijke aanpak met oog voor detail!

INNOVATIE

Innovatie is voor “Topscreen” één van de belangrijkste pijlers, wil ze doorgroeien in een steeds complexere wereld van LED schermen.

Het nieuwe magazijn met de pré-productie zone moet een bron van innovatie en inspiratie zijn. Het is een ruimte die potentiële klanten en bestaande partners aanmoedigt en hun de gelegenheid geeft om met nieuwe ideeën en materialen in contact te komen.

"Topscreen" stimuleert mensen!

Onze diensten

Locatiebezoek

Ten eerste is er een locatiebezoek, zodat onze medewerkers exact weten hoe de infrastructuur eruit ziet. Op die manier kunnen wij jou een advies op maat geven wat betreft de keuze van het scherm en/of de mogelijke constructies hierbij.

Contacteer ons voor meer informatie.

Plaatsing

Op het moment van de plaatsing, zullen onze techniekers zorgen voor een vlot verloop van de installatie en zullen zij alles in detail afwerken. Indien nodig, kan onze technieker jou een eenvoudige opleiding geven, zodat je nadien zelf aan de slag kan met de software.

Contacteer ons voor meer informatie.

Service

Zowel voor, tijdens als na de plaatsing biedt "Topscreen" steeds de beste service voor onze klanten. Twijfel je over iets? Wil je extra uitleg? Is er een dringende interventie nodig? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Contacteer ons voor meer informatie.

Jaarlijks onderhoud

Om LED schermen in optimale conditie te houden, raden we vanaf de start een onderhoudsovereenkomst aan. Hierbij bekijken we elk detail en zorgen we voor een langdurige, kwaliteitsvolle levensduur van uw scherm en haar onderdelen.

Contacteer ons voor meer informatie.

Herstellingen externe schermen

Heb je een extern scherm dat onderhouden of hersteld moet worden? Wij komen langs voor een analyse, geven advies en onderhouden of herstellen jouw scherm.

Contacteer ons voor meer informatie

Permanentie

Ook is er de mogelijkheid om één van onze techniekers te huren om permanent aanwezig te zijn op jouw evenement. Geniet zorgeloos van jouw evenement, onze technieker ter plaatse zorgt voor de rest.

Contacteer ons voor meer informatie.

Beeldmontage

Naast het plaatsen van de materialen, kunnen wij ook jouw beelden/content maken en monteren. Zo beschikken we over kwaliteitsvolle camera’s en hebben we een eigen montagestudio.

Contacteer ons voor meer informatie.

Totaaloplossing

Organiseer je een sportwedstrijd, een beurs of een livestream en heb je hiervoor meer nodig dan enkel een scherm? Ben je het beu om met meerdere leveranciers binnen éénzelfde evenement te werken? Wil je de beste kwaliteit in zowel beeld als klank en licht? Dan ben je hier aan het juiste adres!

"Topscreen" biedt haar klanten graag een totaaloplossing aan. Bij een evenement zullen we dus niet enkel de schermen leveren, maar kunnen we ook klank en licht voorzien. Hiervoor hebben we een nauwe samenwerking met "Sono Rent & Event", een gekend bedrijf in de evenementensector.

Contacteer ons voor meer informatie.

Interesse in onze service?

Wenst u een persoonlijke begeleiding bij uw evenement of inrichting? Aarzel niet om ons te contacteren!

color
https://www.topscreen.be/wp-content/themes/sonorent/
https://www.topscreen.be/
#c1c1c1
style1
scroll
Loading posts...
/home/screentech/domains/topscreen.be/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off