Sectoren

HomeSectoren

Momenteel is "Topscreen" op verschillende markten actief. Onze focus ligt vooral op professionele evenementen en sportwedstrijden, maar wij staan open voor alle markten. Op die manier willen we blijven groeien en nieuwe markten ontdekken.

Sportwedstrijden

Droom jij van LED boarding of een scorebord langs een voetbalveld? Een LED kar op een loopwedstrijd? Een LED scherm om voetbal uit te zenden? Het kan allemaal! En nog zo veel meer…

Contacteer ons voor meer informatie.

Professionele omgeving

Een LED scherm of professional display op jouw beursstand, op jouw infomoment of binnen jouw bedrijf? "Topscreen" zorgt ervoor dat alles netjes tot in detail afgewerkt wordt.

Contacteer ons voor meer informatie.

Commerciële markt

Wil jij jouw winkel of toonzaal extra in de kijker zetten? De beste manier om dit te doen is met een LED scherm of professional display. Wij beschikken over allerlei types en formaten, geschikt voor diverse toepassingen.

Contacteer ons voor meer informatie.

Livestream

Een LED wall of professional display in jouw opname- of televisiestudio? Dit geeft jou de mogelijkheid om op de achtergrond iets te presenteren of via een groter scherm in contact te komen met iemand via Zoom, Teams, Google Meet… Wij deden het eerder al!

Contacteer ons voor meer informatie.

Nightlife

Dankzij onze jarenlange ervaring in het nachtleven, weten wij precies wat er nodig is om een leuke beleving te creëren in een café, club of feestzaal. Graag bekijken we samen met jou hoe we deze extra dimensie kunnen toevoegen aan jouw locatie.

Contacteer ons voor meer informatie.

Mobiliteit

Wegenwerken met bijhorende omleidingen? Gewijzigde verkeerssituatie? Of gewoon een volle parking? Ook hier is communicatie van groot belang! Dankzij onze LED schermen kan je dit duidelijk in beeld brengen voor de burgers.

Contacteer ons voor meer informatie.

Interesse in onze service?

Wenst u een persoonlijke begeleiding bij uw evenement of inrichting? Aarzel niet om ons te contacteren!

color
https://www.topscreen.be/wp-content/themes/sonorent/
https://www.topscreen.be/
#c1c1c1
style1
scroll
Loading posts...
/home/screentech/domains/topscreen.be/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off